I teach drawing classes at beginner's level in Copenhagen and have done so for 7 years- find more details in Danish below and follow the link to each class. Also I organize workshops with urban sketching, emphasizing perspective and the changes of seasons in cityscapes as well as nature in the Copenhagen area.

tegning tegneundervisning drawingclass copenhagen

Tegning i fire sæsoner

Drawing classes in the streets of Copenhagen (taught in Danish)

Kom med på tur i København og omegn med papir og blyant under armen. Jeg tilbyder et unikt forløb med tegning i by og natur under temaet fire sæsoner. Fokus bliver på perspektivtegning, både i naturen og det urbane miljø. Der vil også blive mulighed for at arbejde med detaljestudier, hvis man har interesse for det. I årets løb mødes vi fire søndage i tidsrummet 10-14 og forsøger at fange essensen af forår, sommer, efterår og vinter i inspirerende omgivelser.

Hvert møde vil starte med en kort men grundig introduktion, hvor du får værktøjer til at udvikle og forfine dit tegneudtryk. Du vil lære om måleteknikker, proportioner og skravering. Vi reflekterer over, hvordan man træner sit øje og sin hånd til at tegne et overbevisende perspektiv uden lineal, så det forbliver let og levende. Der vil blive god tid til at tegne og fordybe sig i processen, mens jeg kommer med kærlig og konstruktiv individuel vejledning. Jeg er uddannet fra kunstakademiet og trækker på 7 års undervisningserfaring. Mit motto lyder: Alle kan lære at tegne. Det er et spørgsmål om øvelse og vilje. Det er iagtagelsesevnen, der skal skærpes og den direkte forbindelse mellem øje og hånd, der skal genoprettes.

Pris: 1000 kr.

For flere detaljer se hjemmesiden www.saesontegning.com eller min facebook side -der vil løbende blive udbudt nye forløb.

Tilmeld dig via mail på stinelindenborg@gmail.com

Lær at tegne på Aftenskole

I forårs sæsonen udbyder jeg tegneundervisning følgende steder:

København

Sæsonkurser

  • Lær at Tegne tirsdage kl. 18-20.35 på Skolen på Nyelandsvej, Frederiksberg.

 

For børn

 

Nordsjælland

​Korte kurser